URBAN
GRAIN

URBAN GRAIN Колекция 2022

Колекция Urban Grain от Quarella представя очарованието на историята на италианския интериорен дизайн, имайки благороден и елегантен произход във венецианското терацо.
Роден като типичната подова настилка на най-престижните венециански дворци от XVI век, съвременното Terrazzo все още представлява италианския висок клас в света.

Гамата Quarella Terrazzo чрез Urban Grain Collection интерпретира модерния облик на тази историческа традиция чрез нови цветове, нови шарки, нови текстури, родени да определят тенденциите за създаване на нови съвременни стилове.
Създаден за интериорни приложения като стени, подове, всекидневни и бани до най-специфичните и изискани аксесоари за обзавеждане – Terrazzo е вечна повърхност.
Pigalle, Taksim, Chelsea, Babila, Berg и Pimlico: Quarella с гордост представя шестте нови цвята на своята Urban Grain Collection 2022.
Нюанси, вдъхновени от ритъма на оживените европейски мегаполиси: от Париж до Милано, Лондон и Истанбул – От запад на изток – текстурите Quarella Urban Grain подобряват жилищни, търговски, хотелиерски и търговски проекти с космополитен дизайн, принадлежащ на различни архитектури, култури и стилове.
Колекция, създадена да превърне вашия проект в единствен по рода си. Цветове Quarella Urban Grain – налични в стандартни размери на плочи и плочки.
  • МОДЕРНИ ЦВЕТОВЕ
  • СЪВРЕМЕННО ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИАНСКИ СТИЛ
  • НАЛИЧНОСТ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ
Оттогава Quarella винаги е бил първият посланик на стила на италианския емблематичен дизайн.

Приложение

Image

01 BERG

Терацо с бял фон и макро зърно в светло сини и сиви тонове на мрамор Bardiglio от Карара. Перфектен за повърхности с минимален шик дизайн.

Приложение

Image

02 CHELSEA

Меланжът от различните нюанси на сивото на този градски цвят придава изтънчена нотка на подови настилки и покрития с фина елегантност.

Приложение

Image

03 PIGALLE

Наситено черно, обогатено с канела и ярко бяло за този герой Terrazzo, способен да подобри най-смелите стилове като най-неутралното обзавеждане.

Приложение

Image

04 PIMLICO

Deep Metropolitan Grey с черен ритъм – Чиста енергия за градски житейски среди

Приложение

Image

05 TAKSIM

Модерен Terrazzo идеален за минимални обстановки и обзавеждане, изиграни в нюансите на бялото и кожените цветове. Живостта на мрамора Verde Alpi, смесена с топлината на теракотения тон, се откроява на фона на мекото бяло на фона, създавайки въздействаща игра на цвят, превръщаща класиката в съвременност.

Приложение

Image

06 BABILA

Миланският вид на това Terrazzo се разпространява чрез скъпоценната текстура на златния му цвят, осветяващ белия му фон, движен от динамиката на изискано сиво, напомняйки по този начин чара и лукса на италианската модна столица.

Размери и
довършителни
работиПлочи


Формат: 3050х1240 мм
Стандартна дебелина: 20 мм, 30 мм
Друга дебелина при поискване

Плочки


Стандартен формат
600x600x12mm - 600x1200x12mm 600x1000x12mm - 1000x1000x12mm
Друг формат/дебелина при поискванеИзтеглете техническия лист с данниСтандартно покритие


Image
Полиран
Image
Загладен ръб


Желаете да получите повече информация?
Моля, свържете се с нас на тел. 0700 800 08.