95% ЕСТЕСТВЕНО, 100% ИНОВАТИВНО „Сиам Дискавъри Сентър”, Тайланд Телевизионна кула „Ориентал Пърл” – Шанхай Чрез съвременната технология на Quarella се получава почти изцяло естествен продукт благодарение на факта, че той е изработен от 95% естествени суровини и само 5% свързващи агенти, пигменти и добавки.

Типът индустриален процес, прилаган при производството на материалите на Quarella гарантира, че всички продукти притежават физически и механични характеристики, които превъзхождат тези на естествените материали от същия тип, използвани другаде. Това означава, че продуктът е подходящ за ползване за мащабни проекти и за изделия с  малка дебелина, което НЕ БИ БИЛО възможно в случай, че се ползва естествен камък или керамика.

Обширната гама, подбрана от Quarella непрекъснато се развива и усъвършенства. Поради тази причина нашите продукти са предпочитани в целия свят при изграждането на големи обществени сгради и престижни проекти.

  „Гар дю Нор” – Париж МакКарън, Терминал "D " – Лас Вегас „Аудимузеум”– Инголщат
 

Продуктите на Quarella се разделят на 3 големи категории: мраморни покрития, свързани със смола; кварцови покрития, свързани със смола; покрития Evo
  Marble resin bonded Quartz resin bonded Evo