Устойчивост

Новатори от самото начало и винаги внимателни към опазването на околната среда, ние произвеждаме и изнасяме агломерати на базата на мрамор и кварц по целия свят от 1965 г.

Нашият опит и експертиза, съчетани със специален фокус върху дизайна, ни позволяват да предлагаме иновативни решения за всяка среда, характеризиращи се с красота и елегантност, които изразяват съвременно настроение и са синоним на италианския начин на живот. Ние се гордеем с нашата широка гама от продукти, известни със своите превъзходни естетически и технически свойства: нашите продукти са подходящи за подови настилки, облицовки и креативни решения за интериорен дизайн и са насочени към строителната индустрия и към най-престижните интериорни архитекти и дизайнери.

Знанието, че сме допринесли за изпълнението на множество емблематични проекти по целия свят, е източник на голямо удовлетворение за нас: това постигнахме, като добавихме стойност и вдъхновение и допринесохме за благосъстоянието на нашите клиенти и крайни потребители.

Ще продължим да разширяваме нашия бизнес в името на устойчивостта и по социално отговорен начин, удовлетворени от постигнатите досега резултати, но винаги с цел да надхвърлим нашите граници.

За повече информация, моля, проверете Quarella Sustainability Policy.